Vestfjord Bygg AS

Vestfjord Bygg er en ung og energisk mesterbedrift som leverer bygg- og snekkertjenester basert på høy fagkompetanse. Vi hjelper deg med ditt prosjekt, enten det er er nybygg, oppgradering eller oppussing. Vi utfører både store og små prosjekter for både privat- og næringslivskunder.

Vi opererer med en kjerne av 3 fast ansatte, og kobler mot relevante samarbeidspartnere i prosjekter - for å holde dine prosjektkostnader så lave som mulig. 


Vi er Vestfjord Bygg AS

Arne Ove Ringstad

Arne Ove Ringstad

Daglig leder

Fagbrev siden 2001. Teknisk Fagskule fra 2004 og mesterbrev siden 2009. Bred bransjeerfaring, både fra privat- og næringsmarkedet. Har jobbet med alle typer oppdrag, fra omfattende entreprenørprosjekt til mindre rehabliteringsjobber.

Vidar Flister

Vidar Flister

Prosjektleder

Fagbrev siden 2002. Etablering og ledelse fra Folkeuniversitetet. Har bred erfaring. Tidligere jobbet på takstolfabrikk. Jobbet som tømrer i flere huskjeder, hovedsaklig med oppføring av boliger.

Michal Krupa

Michal Krupa

Prosjektleder

Teknisk Fagskule i Heimlandet Polen. Kom til Norge 2006 og har jobbet med oppføring av boliger og rehabliteringsoppdrag. Tidligere erfaring fra element og takstolfabrikk i Tyskland. Norsk Fagbrev siden 2012 og snakker flytende norsk.


Våre leverandører og samarbeidspartnere